Skip to main content
Empowering Women 2Pozvánka

28.1.2022 – Mentoringový program Empowering Women 4 🗓 🗺

By 16. 10. 202127 října, 2021No Comments
Naplánovaná událost Empowering Women 2 Pozvánka
Magenta Experience Center, OC Arkády Pankrác, Praha 4 Mapa

Třetí mentoringové setkání programu pro talentované ženy z firem, které jsou nově na manažerské pozici nebo se na manažerskou roli připravují se uskuteční v Praze v pátek 28.1.2022.

Hlavním cílem projektu je profesní a osobní rozvoj účastnic pomocí intenzivního sdílení zkušeností s mentorkou a dalšími 12 účastnicemi (mentees) u kulatého stolu.

WEB PROJEKTU

 

Pokud je Vaší podřízenou či kolegyní žena, která by tento rozvojový program uvítala, můžete ji registrovat na odkazu níže. Cena zapojení se do projektu je srovnatelná s ročním firemním členstvím v organizaci, tj. 15.000 Kč. Výhody ročního členství naleznete zde

REGISTRACE MENTEES

 

3 hodinové setkání naplní speed mentoring 2 x 60 minut na vybrané téma, networking a evaluace. Setkání probíhají vždy v pátek v Praze od 9 do 12 hodin.

  • 30 účastnic z různých firem a oborů
  • 10 osobností v rolích mentorek a 10 rozvojových témat
  • 6 setkání a 6 měsíců práce na vlastním rozvojovém plánu
  • účast na 5 offline setkáních + 1 Mentoring Day na 13. ročníku Equal Pay Day 2022

Setkání se uskuteční v Magenta Experience Center v OC Arkády Pankrác, Praha 4

Mentorky a témata:

Téma: Každý den buďte lepší verzí sebe samé

Zuzana Lošáková, Corporate Affairs Director Central Europe at Mars Czech

Zuzana se 15 let věnuje reputaci firem, pomáhá jim budovat vztahy s veřejností a vládními institucemi. V průběhu své kariéry působila na Slovensku i v Čechách jako Public Relations expert, budovala interní a externí komunikaci pro SABMiller na Slovensku, kde pomáhala udržet pověst firmy v době významných organizačních změn. Poté vedla komunikaci Slovenského Tesca, včetně Tesco Nadace a charitativních komunitních aktivit pro Tesco na Slovensku. Aktuálně působí ve společnosti Mars jako ředitelka vnějších vztahů pro Střední Evropu, kde má na starosti komunikaci společnosti pro 4 regiony: Česko, Slovensko, Rumunsko a Maďarsko. Zajímá se o seberozvoj, podporu žen a jejich zastoupení ve vedení firem a firemní kulturu.

 

Téma: Změna jako nezbytná součást našich životů a jak ji zvládat

Libuše Kyzlinková, Communication and Corporate Affairs Director GSK

Pracuji více než 20 let na manažerských pozicích ve farmaceutickém průmyslu. Vždy jsem velmi podporovala ženy v jejich rozvoji, objevování silných stránek a nacházení radosti nejen v pracovním, ale i osobním životě. Vnímám, že právě skloubení pracovního a osobního života je to, co nás činí šťastné.
Rozvíjení ženského potenciálu se věnuji jako mentorka i v mimopracovním životě. Jako jedinou jistotu v životě vnímám změnu. Změnu – jako příležitost pro nová poznání, rozvoj, spokojenější život.