Skip to main content
aktualitaFiremní členstvíKavárna BPWCR

Děkujeme za milé setkání u Ivany Follové

Milé dámy,

rády bychom Vám poděkovaly za účast na podvečerním setkání, které se konalo 15. května 2024 v ateliéru známé módní návrhářky Ivany Follové. Věříme, že jste si užily příjemný večer plný inspirativních momentů a přátelských setkání.

Naše setkání začalo talk show s operní pěvkyní Dagmar Peckovou, která spolu s Ivanou Follovou sdílela své životní příběhy a názory na módu, umění a pozvala nás na svůj hudební festival Zlatá pecka. Následovala módní přehlídka, kde jsme měly možnost obdivovat vybrané modely z ateliéru if..., které předvedly dámy z řad členek Business & Professional Women CR a hostek. Tyto modely byly doplněny jedinečnými zlatými šperky s laboratorními diamanty od české značky TIAMI.

Fotogalerii z módní přehlídky si můžete prohlédnout zde.

Šperky od TIAMI, které jsme měly příležitost zblízka prohlédnout a vyzkoušet, představují udržitelné šperky zdobené laboratorními diamanty. Značka Tiami, založená v roce 2020, tvoří pestré kolekce zlatých šperků pod vedením zakladatelky Gabriely Dědičové.

Součástí večera byla také soutěž s vážením zlaté cihly, kterou pro nás připravila společnost BH Securities, přední nebankovní obchodník s cennými papíry. Výherkyně získala jednogramový zlatý slitek od švýcarské rafinérie PAMP. Partner akce, UMĚNÍ VÍNA, nám nabídl ochutnávku vín od různých vinařů, což přispělo k příjemné atmosféře večera. Pro účastnice byly připraveny voňavé prací papírky od EcoHous jako malá pozornost.

Děkujeme účastnicím za poskytnuté dary na náš transparentní účet, které budou využity na podporu vzdělávání ukrajinských podnikatelek v rámci Akademie pro začínající podnikatelky

Akce byla nejen plná módy a umění, ale také příležitostí k navázání nových kontaktů a sdílení inspirací. Máme radost, že jste strávily večer společně s námi a těšíme se na další setkání s Vámi.

Pokud vás myšlenka vzájemné podpory žen oslovuje, přidejte se mezi naše členky.