Skip to main content
aktualitaEqual Pay Day

Equal Pay Day mezi TOP 10 v soutěži Good Company Circle Awards 2024

Náš projekt Equal Pay Day se již představil v únoru letošního roku v rámci výstavy Good Company Circle ve Štrasburku, kterou pořádal byznysový portál Newstream.cz. Nyní výstava míří i do Prahy a slavnostní vyhlášení vítěze soutěže proběhne 10. října.

Good Company Circle Awards je součástí největší české konference o sociální udržitelnosti a oceňuje nejlepší spolupráce mezi byznysem a neziskovým sektorem v České republice.

Na konferenci se propojují osobnosti z byznysu, neziskového a veřejného sektoru, aby společně diskutovaly o budoucnosti naší společnosti. Na letošním ročníku tak můžete potkat kromě naší zakladatelky Lenky Šťastné i Zbyňka Stanjuru, současného ministra financí, Vendulu Pizingerovou, zakladatelku Kapky naděje, nebo Jaroslava Lormana, ředitele organizace Život 90.

Nominace Equal Pay Day v kategorii Nejlepší spolupráce byznysu a neziskového sektoru potvrzuje význam naší práce na projektu, kterým dlouhodobě usilujeme o rovné platové podmínky a podporu žen na pracovním trhu.

Nyní máte šanci ovlivnit konečný výsledek této soutěže. Hlasujte pro Equal Pay Day do 30. září 2024 a pomozte nám posílit rovné mzdy a rovné příležitosti na pracovištích. Vítězný projekt bude vyhlášen během slavnostního večera 10. října v Galerii Mánes v Praze, kde cenu předá bývalá europoslankyně Radka Maxová.

Rovné odměny nejsou žádný kompromis, ale správná cesta.