IQI- Individual Quality Increase s.r.o., jednatelka

Mentoring

26. 5. 2015
od 18 - 21 hodin

  • Životní a pracovní zkušenosti

    PhDr. Iva Moravcová po absolvování FF UK Praha žila 3 roky v zahraničí, po návratu pracovala v manažerských pozicích korporátní oblasti v řízení lidských zdrojů, od roku 2000 podniká, v roce 2004 založila společnost IQI – Individual Quality Increase s.r.o. Před 11 lety certifikována auditorkou nefinančních auditorských standardů EU se zaměřením na HR, poté certifikována jako mediátor Asociací mediátorů ČR, v roce 2013 byla po 20 leté praxi jmenována soudní znalkyní v oboru psychologie se zvl. specializací psychologie práce, managementu a personalistiky, psychologie dopravy. Často působí jako interní HR manažerka, realizuje HR projekty, audity, zpracovala 2 projekty EU, které i realizuje. Zabývá se aplikovanou psychologií do podnikové praxe.
    Vyučuje externě na VŠ, nejdříve na VŠE, nyní na ČVUT, kde je na FEL autorkou předmětu management. V rámci spolupráce s Českou advokátní komorou učí mediaci.

  • Motto

    Čtěte knihy, poslouchejte kazety, zúčastňujte se seminářů – jsou to dekády moudrosti zredukované do neocenitelných hodin.

  • Silné stránky

    Netrpím předsudky – mám pro každého prostor – podporuji inovace.

  • Inspirace

    Lidé, kteří i přes dosažené úspěchy zůstali „lidmi“.

  • Má rada ženám

    Nebojte se změn, i změna v horizontálním směru může být k lepšímu a přínosná.

Rozhovor

připravujeme pro vás

Share Button