Pravidelný únorový oběd BPW ve čtvrtek 16. února

Milé dámy,

Srdečně vás zveme na oblíbený networkingový oběd.

Hostkou únorového oběda bude Simona Weidnerová. Simona je zakládající členkou Institutu pro sociální a ekonomické analýzy (ISEA). Mezi její výzkumná témata patří problematika lidského kapitálu, nerovnosti v přístupu ke studiu, slaďování rodičovství v době studia, work-life balance a diversity management.

Se Simonou budeme mluvit na téma Výzkum krásy a úspěchu v ČR. Zatímco ekonomové spočítají holá fakta, tedy že krásní lidé vydělávají více peněz než ti průměrní, legitimní sociologickou otázkou je, proč se to děje. Zda v myslích mužů a žen je atraktivita součástí "vzorce" profesního úspěchu, tj. zda jedincům více záleží na tom, jak vypadají. Do jaké míry volba mezi různými strategiemi zvyšování fyzické atraktivity závisí na vzdělání, sociálně-ekonomickém statusu a touze po profesním úspěchu? Je společným jmenovatelem touhy po profesním úspěchu a investování do fyzické atraktivity disciplinovanost? Na to vše a spousty dalších otázek si na obědě odpovíme.

Setkání se zajímavou osobností, mnoho nových kontaktů, efektivní networking a příjemná atmosféra. To vše na jednom místě.
Nezapomeňte si dostatečný počet vizitek.

Rezervaci svého místa proveďte v sekci "vstupenky"
Úhradu 600,- Kč prosíme předem na bankovní účet: 256441395/0300. Do zprávy příjemci uveďte: příjmení - oběd.

 

Share Button