Skip to main content
aktualita

Mohla spoluzakladatelka mezinárodní organizace Business & Professional Women pít kávu v Brožíkově síni?

By 27. 7. 20221 srpna, 2022No Comments

Je to možné? Přijďte si to poslechnout 25. srpna 2022 na naši Oslavu výročí 92 let založení organizace BPW.

A jakou kávu budeme pít my? Špičkovou kávu Dallmayr. Jen si ji vypijeme ve vedlejším salonku, Brožíkova síň je jako historická památka přísně chráněna.

 Značka Dallmayr se může pochlubit více než třísetletou tradicí. Historický dům lahůdek Dallmayr na mnichovské Dienerstrasse se stal známým v celém Německu. Své jméno získal v roce 1870 od obchodníka Aloise Dallmayra a od konce 19. století se řadí k předním delikatesním domům Evropy. Mezi jeho zákazníky patřil císařský dvůr a další evropské knížecí a královské dvory. V roce 1933 přistoupil do firmy K. W. Wille, který zde vybudoval specializované oddělení kávy. To dnes představuje významný podíl na evropském trhu se špičkovou kávou. Úspěch společnosti Dallmayr spočívá ve vysoké náročnosti na kvalitu. Základem je výběr vynikajících druhů surové kávy z nejlepších pěstitelských zemí. Roku 1962 vzniká firma Dallmayr Automaten – Service a o necelých třicet let později jsou umístěny první kávové automaty ve střední a východní Evropě.

V roce 2001 vstoupil Dallmayr na český trh, kde v návaznosti na německou tradici dbá především na kvalitu veškerých svých služeb, a to jak v oblasti gastronomie, tak i v samoobslužném vendingu. Exkluzivní kávu Dallmayr dodává i do kanceláří. Vybrané kávové speciality jsou ceněny v klasických kavárnách stejně jako v tradičních hotelech, v nejvyhlášenějších restauracích i v oblíbených tradičních lokálech a v neposlední řadě i čerpacích stanicích.

Přijďte s námi oslavit naše výročí. Oslavme spolu odvážné a nezávislé ženy, které před 92 lety založily mezinárodní organizaci Business & Professional Women.

Registrujte si své místo ZDE