Skip to main content
aktualitazažily_jsme

To byl ale rok!

By 31. 12. 20191 září, 2020No Comments

Milé členky, vážení firemní členové,

rok 2019 pomalu končí a my bychom vám rády poděkovaly za vaši aktivní činnost v rámci našich projektů, za přízeň a vzájemnou podporu. Jsme moc rády, že jste s námi a že pomáháte posouvat myšlenky, které jsou spojeny s naším hlavním posláním - podporou žen v jejich ekonomické nezávislosti.

Uplynulý rok byl plný významných úspěchů, inspirativních setkání i dalšího vzdělávání.

Co se nám povedlo ?  

Akcemi, které jsme uspořádaly, prošlo 2946 osob, převážně žen.

Klubová setkání se stala pravidelnou součástí našeho programu. Na každém z nich se od některé z nás něco nového naučíme. A vrátily jsme zpět dříve oblíbenou KAVÁRNU BPWCR, která klubovému setkání předchází a můžeme se na ní neformálně sejít a popovídat si o všem, co se činnosti naší organizace týká.

Klubová setkání

Networkingové obědy představují nějakou zajímavou osobnost z našich řad i mimo ně,  přivádíte svoje hosty a máme tím příležitost představit nás jako ženy, které chtějí dělat něco víc, než jen byznys.

Networkingové obědy

10. ročník Equal Pay Day zaznamenal rekordní účast a z konference se stala uznávaná prestižní událost - a to hlavně díky podpoře a aktivitě vás všech.

Ohlédnutí za EPD 2019

V průběhu roku jsme také hodně cestovaly - 10 členek vyrazilo na konferenci do Bosny a Hercegoviny, 3 členky na evropskou konferenci do Irska, 2 na WIN konferenci do Řecka, 3 členky v rámci projektu Florá navštívily postupně tři země, 5 dalších odjelo do Makedonie v rámci projektu organizovaného naším partnerem ze Švédska. V rámci našich dalších projektů cestovaly projektové manažerky do Itálie a Spojeného Království. Měly jsme svou vyslankyni na summitu OSN v Ženevě.

Byly jsme partnerkami řady zajímavých akcí - All festivalu v Litoměřicích, konference RESTART myšlení, koncertu Písně ze srdce,  konference Žena podnikatelka 1989 - 2019. Jsme také odbornými partnerkami soutěže ZLATÁ KORUNA.

Odborný partner 18. ročníku Zlatá koruna

Velký úspěch zaznamenal náš pavilon na HR Days 2019, 22 našich členek podalo opravdu výborný výkon a odezva od účastnic a účastníků kulatých stolů, ale i od organizátorů, je skvělá.

HR DAYS 2019

Na podzim jsme zahájily mentoringový program pro naše firemní členy - Empowering Women II , který podpořila IBM.   Rády bychom navázaly dalším pokračováním již na podzim 2020.

Informace o programu

Uspořádaly jsme novoroční večírek, dvě mentoringová setkání pro ženy bydlící na Praze 4, pokračovaly jsme v projektu pro malé ženy Future Leaders, uspořádaly jsme několik vzdělávacích akcí a dalších zajímavých setkání. Budeme moc rády, když se do přípravy akcí a jejich realizace zapojíte - lépe se poznáme a věříme, že vás to bude bavit.

Vaše,

Lenka Šťastná

prezidentka

Business & Professional Women CR z.s.